Matte lak eiken vloer, onderhoudsvrij

Houten bartafel Westminster

“Ik ben op zoek naar een eiken vloer die behandeld is met een matte lak. Mij is door vrienden en familie aangeraden dat lak heel erg onderhoudsvrij is. Ze wezen mij op een matte lak die je haast niet ziet. Zo ziet het hout er onbehandeld uit. Bij Fairwood raden ze mij een speciale matte lak aan. Ze hebben mij een prachtige houten vloer met deze matte lak verkocht. Ik ben hier ontzettend tevreden over en raadt iedereen dit aan”

Wij kregen pas dit bericht van een tevreden klant, natuurlijk altijd leuk om te horen! Omdat wij ook zo fan zijn van deze lak, wilde wij dit bericht graag met je delen!

Eiken vloer kopen lamelparket dichte noesten

De matte lak die wij verkopen wordt aangebracht in 3 lagen. Hierdoor is het een hare slijtvaste laag die niet snel slijt. U hoeft dus enkele jaren niets aan de vloer te doen. Deze lak kan op alle eiken vloeren worden aangebracht. Zo kunt u kiezen uit verschillende kwaliteiten en breedtes. Uit massieve planken of lamelparket (geschikt voor vloerverwarming).

De matte lak heeft geen kleur. Hierdoor houdt u de natuurlijke kleur van het eikenhout. Eventueel is het ook mogelijk om een kleur onder deze lak aan te brengen, van bijvoorbeeld een grijze, bruine of witte kleur. U heeft dan het gemak van deze lak, maar wel een kleur naar uw keuze.

De matte lak is ook heel geschikt met een gezin met kinderen of werkende gezinnen die liever niet veel tijd willen zijn aan het onderhouden van de vloer. Door de lak laag blijft alles wat je knoeit op deze laag liggen en kun je dat makkelijk weghalen. Het trekt dan niet in het hout.

Ook is het voordeel van lak dat je niet regelmatig de vloer opnieuw hoeft te behandelen, zoals dit bij was en hardwaxolie wel nodig is.

Kortom veel keus en voordelen met deze onderhoudsvrije matte lak eiken vloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van matte lak eiken vloer, kom dan vrijblijvend langs in onze showroom voor advies. Wij kunnen u dan ook deze lak laten zien.

Wilt u graag deze lak los kopen dan kan dat via: www.fairwoodwebshop.nl