Prijzen

Prijs Houten vloer

 Bij het kopen van een eiken vloer heeft u verschillende materialen nodig, natuurlijk de plank zelf. Maar ook vaak materialen voor het leggen, voor de afwerking (olie, lak of hardwax olie), plinten en legkosten. Al deze kosten samen maken de prijs voor de eiken vloer.

Zoals u kunt lezen op deze site zijn er verschillende soorten eiken vloeren, massief, lamelparket en tapis. Al bij al best wel een ingewikkeld plaatje waar wij u graag advies bij geven.

Wij maken daarom ook onze offerte altijd voor u op maat. Via onze webshop kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor één van onze Houten vloeren. Zo heeft u al een goed idee en kunt u vooraf al alle informatie verzamelen voordat u bij ons langs komt.

Houten vloer Fairwood
Houten vloer in keuken

Indicatie Prijs

Om u een indicatie aan te geven verkopen wij onze eiken planken al vanaf €33,50/m2 per vierkante meter (exclusief materialen en inclusief vervoer).

Wij hebben voor elk budget vloeren, van goedkopere eiken planken met noesten tot hele dure en strakke planken met vrijwel geen noesten. U heeft ook de mogelijkheid om bij ons alleen de planken af te nemen en verder zijn alle materialen daarbij optioneel. Zo kunt u zelf samenstellen wat u bij ons af wilt nemen.

Ook hebben wij de mogelijkheid om alles voor u te verzorgen inclusief het leggen van de vloer.

Via onze webshop kunt u al onze Houten vloeren zien met de bijbehorende houtprijzen. Hier is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U ontvangt dan een geheel vrijblijvende offerte inclusief de prijs voor afwerking, legmaterialen, leggen en bezorgen.

Team Fairwood
Eiken houten vloer slaapkamer Lamelparket
Hongaarse punt eiken vloer