Over ons

Over ons

Fairwood houten vloeren en houten tafels is een specialist op het gebied van eiken vloeren. Wij zijn een echt familiebedrijf dat werkt met 3 generaties familieleden.

Als één van de grootste leveranciers van Nederland, helpen wij al 25 jaar, elke dag klanten met plezier om de beste keuze te maken voor een eiken vloer in hun nieuwe huis en interieur. Grote Showroom in Tiel en Rijnsburg (naast Leiden).

Team Fairwood
Lossen houten vloeren

Eigen Inkoop

Door onze eigen inkoop van onze eiken vloeren, weten wij precies wat wij inkopen. Hierdoor zijn ook de levertijd kort en hebben wij veel uit voorraad leverbaar. Door onze grote voorraad loods heeft u ook de mogelijkheid om een partij eiken vloer te bekijken in ons magazijn, zodat u precies weet wat u krijgt. Wij hebben wel meer dan 65.000 m2 houten vloeren op voorraad. Dit in 2 grote magazijnen vol.

Zoals de naam al zegt (Fairwood) – ‘eerlijk hout’ verkopen wij hout dat goed gekapt is. Wij werken met diverse keurmerken zoals FSC en PEFC. 

Veel Keus

In onze grote showroom van 1500 m2, hebben wij grote voorbeelden liggen van eiken vloeren. Het is ook zelfs mogelijk om over grote stukken te lopen. Zo kunt u een goed zien hoe de vloer er in een groot oppervlak uit ziet.

Wij leveren zowel massief als lamelparket eiken hout. In rechte planken, Visgraat en Hongaarse punt. Ook leveren wij plank breedtes van 12 t/m 28 cm breed. Daarnaast hebben wij ook een altijd actie vloeren met lage prijzen voor een kleiner budget.

Showroom Fairwood houten vloeren
Houten vloer kopen eiken parket

Gratis Kleurenstaal

In onze eigen werkplaats kunnen wij de eiken vloer voor u bewerken in diverse lak en olie kleuren.

Als enige in Nederland hebben wij een eigen kleuren menghoek in onze showroom. Hier maken wij gratis kleurstalen. U ontvangt bij uw bezoek een kleurstaal mee naar huis. 

Wij hebben circa 30 vaste kleuren die wij ook nog voor u kunnen mengen, zo maken wij de kleur voor u helemaal op maat. Dit is echt uniek in Nederland. Dus bent u op zoek naar een bijzondere kleur voor uw eiken vloer dan bent u van harte welkom in onze showroom.

Onze voordelen

  1. Korte levertijden – Onbehandeld kunt u vrijwel direct uw vloer bij ons afhalen of door ons laten bezorgen. Wilt u dat wij de vloer kant en klaar voor u afwerken dan is de levertijd circa 3 weken.
  2. Familiebedrijf – Wij als echt familiebedrijf hebben echt passie voor hout. Wij willen graag iedereen helpen, zoals wij zelf geholpen willen worden. Dus eerlijk en goed advies en rustig op uw gemak rondkijken zonder dat u direct moet beslissen en kopen. Wij bouwen langzaam en goed aan onze toekomst en zorgen zo voor het levensonderhoud van vele families.
  3. Zelf kleur samenstellen – Als enige in Nederland hebben wij een speciale kleuren menghoek. Op onze houten vloeren kunnen wij alle kleuren aanbrengen. Zo mengen wij samen met u de kleur.
  4. Scherpe prijzen – Wij kopen ons hout direct in bij de schaverijen, dus krijgen hierdoor altijd de scherpste en laagste prijs. Deze bieden wij dan ook direct aan u aan. Ongeacht of u om korting vraagt of niet. Zo houden wij onze prijzen eerlijk en ‘fair’.
Hout uitzoeken loods
Houten vloer bekijken magazijn
eiken houten vloer kopen