Hardwax olie eiken vloer

Kleurenstaal maken

Hardwaxolie Afwerking

Hardwaxolie

Naast olie en lak is een Hardwax olie ook een afwerking om te kiezen voor uw eiken vloer. Hardwax olie is een product dat bestaat uit wax en olie. De olie dringt het hout en er blijft een waslaagje op de vloer achter. 

Hardwax olie is een product dat bestaat uit wax en olie. De olie dringt het hout en er blijft een waslaagje op de vloer achter. Deze afwerking werkt bijna hetzelfde als olie er is alleen groot 1 verschil. Olie is een matte afwerking en Hardwax olie heeft een satijn glans. In de Hardwax olie kunnen ook kleur pigmenten worden toegevoegd. Hierdoor zijn ook bijna alle kleuren mogelijk, voor deze kleur, bekijk dan onze kleuren.

Houten vloer kopen eiken parket
showroom Rijnsburg

Onderhoud

Hardwax olie is makkelijk door u zelf aan te brengen en is ook makkelijk te onderhouden. Bij de slijtplekken kunt u de vloer regelmatig opnieuw in de was zetten met speciale onderhoudswas. Deze onderhoudswas is na 8 uur droog, waardoor u de volgende dag weer op de vloer kunt.

Een eiken vloer behandeld met Hardwax olie moet regelmatig gedweild worden met een speciaal schoonmaakmiddel. Dit zorgt ervoor dat de was laag optimaal blijft en dat er weinig vlekken of vuil in de vloer kunnen trekken. Gebruik nooit allesreiniger, want dit lost de wax laag op.

kleuren houten vloer
Eiken houten vloeren aanbieding
Visgraat vloer