Meteen naar de inhoud
Eiken vloeren

Hardwaxolie

Naast olie en lak is een Hardwax olie ook een afwerking om te kiezen voor uw eiken vloer. Hardwax olie is een product dat bestaat uit wax en olie. De olie dringt het hout en er blijft een waslaagje op de vloer achter. 

Eiken vloeren

Hardwax olie

Hardwax olie is een product dat bestaat uit wax en olie. De olie dringt het hout en er blijft een waslaagje op de vloer achter. Deze afwerking werkt bijna hetzelfde als olie er is alleen groot 1 verschil. Olie is een matte afwerking en Hardwax olie heeft een satijn glans.

In de Hardwax olie kunnen ook kleur pigmenten worden toegevoegd. Hierdoor zijn ook bijna alle kleuren mogelijk, voor deze kleur, bekijk dan onze kleuren of zie de kleuren hier verder op de pagina.

 

Eiken vloeren

Onderhoud

Hardwax olie is makkelijk door u zelf aan te brengen en is ook makkelijk te onderhouden. Bij de slijtplekken kunt u de vloer regelmatig opnieuw in de was zetten met speciale onderhoudswas. Deze onderhoudswas is na 8 uur droog, waardoor u de volgende dag weer op de vloer kunt.

Een eiken vloer behandeld met hardwax olie moet regelmatig gedweild worden met een speciaal schoonmaakmiddel. Dit zorgt ervoor dat de was laag optimaal blijft en dat er weinig vlekken of vuil in de vloer kunnen trekken. Gebruik nooit allesreiniger, want dit lost de wax laag op.

 

Kleuren

Aan deze kleuren kunnen geen rechten worden ontleent.

eiken vloeren

Gratis proefplank

bij uw bezoek kunnen wij een gratis kleurstaal voor u maken. Deze kunt u dan mee naar huis nemen om te bekijken bij uw meubelen en interieur. Ook heeft elk huis een andere licht inval waardoor de kleur net anders kan zijn dan bij ons in de showroom.

Wij maken deze kleurstaal dan direct als u bij ons bent. U kunt dan zelf kiezen welke kleuren u wilt. Ook is het mogelijk om kleuren te vergelijken. Wij brengen dan op 1 stuk hout, 2 of 3 kleuren aan. Door dit op hetzelfde stuk hout te doen, kunt u de kleuren goed vergelijken en heeft u niet te maken met kleurverschillen tussen elke plank. Hout is een natuurproduct, dus elke plank is anders.

U bent van harte welkom in onze showroom.

Proefplankjes maken gratis
Visgraat eiken parket vloer
eiken vloer uitkiezen
Visgraat houten vloer
Eiken vloer leggen
Lamelparket eiken gerookte vloer
Werkplaats eiken houten vloer
Showroom

Wilt u ons bezoeken?