Goedkope visgraat eiken vloer kopen

visgraat eiken vloer

Visgraat vloeren zijn helemaal in! Je ziet ze in elk woonblad en woonprogramma. Visgraat was vroeger ouderwets, maar dat hoeft niet meer. Visgraat wordt nu ook geleverd in grotere maten en met meer noesten, waardoor het een echte hippe vloer is.

Visgraat eiken vloer

Wat is een visgraat vloer? Visgraat is een houten vloer dat gelegd wordt in een v-patroon. De planken liggen in een v en hebben hierdoor een speciaal patroon. Dit patroon wordt gemaakt van het zelfde soort hout als de rechte planken, alleen worden ze vooraf in een andere vorm en vaste maat gezaagd.

Visgraat eiken vloer

Maten en kwaliteiten

Visgraat is tegenwoordig in heel veel verschillende maten en kwaliteiten (aantal noesten) te kiezen. Zo kun je kiezen voor een kleine traditionele maat zoals 71 x 355 mm. Deze maat zie je veel in oude herenhuizen en grachtenpanden. Maar je kunt u ook kiezen voor een grotere maat zoals 12 x 60 cm. Deze is groter en maakt de vloer minder traditioneel en rustiger.

Onze maten visgraat zijn:

  • 71 x 355 mm
  • 80 x 480 mm
  • 90 x 450 mm
  • 100 x 500 mm
  • 120 x 600 mm
  • 140 x 700 mm
  • 160 x 800 mm

Een heleboel keuze dus. Wij kunnen je hierbij in onze showroom goed adviseren welke maat het beste bij je ruimte past! Het moet namelijk wel in verhouding met elkaar staan. Als je een plattegrond van de ruimte kunt meenemen, kijken we samen met je welke maat het beste in je ruimte past.

Kwaliteiten visgraat vloer

Bij visgraat is daarna nog de kwaliteit (aantal noesten) te kiezen. Zo kun je kiezen voor een kwaliteit die vrijwel geen noesten heeft, of juist een rustieke kwaliteit met veel noesten. Maar er tussen in kan natuurlijk ook! In onze showroom hebben wij van alle kwaliteiten grote voorbeelden.

Gelakte eiken vloer

Kleur visgraat vloer

De eiken visgraat vloer kan daarna nog in heel veel verschillende kleuren worden afgewerkt. Als enige in Nederland hebben wij een speciale kleur menghoek. Hier mengen wij samen met u de juiste kleur voor de vloer. Je ontvangt proefplanken van verschillende kleuren mee naar huis. Zo kun je goed de kleur kiezen bij jouw interieur en ruimte. Het ene huis is wat lichter dan het andere huis.

Kleuren eiken vloer

Showroom bezoeken

Wil je graag kijken naar onze visgraat vloeren? Dan kun je tijdens onze openingstijden gewoon bij ons binnenlopen. Wij kunnen je dan adviseren en een kleur uitzoeken samen met jullie. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken!