Eiken vloerdelen restpartijen, wat kost het?

Wij verkopen veel eiken vloerdelen. Door de jaren heen hebben wij restpartijen verzameld. Dit is soms doordat leveranciers niet meer bestaan, schaving en passing van de nieuwe partijen anders zijn. Partijen die niet worden afgenomen of in een verkeerde kleur zijn gemaakt.

eiken vloer uitkiezen

Wat is een restpartij?

Een restpartij eiken vloerdelen is een partij die niet meer past bij onze huidige voorraad. De planken passen niet meer, of zijn anders qua maatvoering. Een restpartij is vaak een kleinere hoeveelheid hout, maar kan ook soms wat meer vierkante meters zijn (zoals 60 of 70 m2).

Bij een restpartij koopt u een goede kwaliteit houten vloer. Het is alleen niet meer mogelijk om bij te bestellen. Daarnaast is er maar een beperkte hoeveelheid aanwezig dus hiervoor geldt op=op. Wees er dus altijd snel bij als u deze partij wilt afnemen.

Bij restpartijen is wel de regel dat u de hele partij bij ons afneemt. Het is dan helaas niet mogelijk om maar een deel af te nemen.

Prijs van restpartij eiken vloerdelen.

De prijzen van een restpartij zijn altijd lager dan de vloeren vanuit onze standaard voorraad. Dit komt doordat ze niet meer bij te bestellen zijn en omdat u de hele partij moet afnemen. De prijs wordt hierop berekend.

Het is wel verschillende wat voor prijs wij berekenen. Dit is afhankelijk hoe de vloer is, ligt deze hier al lang, is het een grotere hoeveelheid of maar 10 m2. Is het bewerkt of nog onbewerkt etc.

Benieuwd naar onze restpartijen in de outlet?

In onze webshop vermelden wij alle outlet en restpartijen. Hier vindt u alle mogelijkheden, de soort vloer, breedte, afwerking en uiteraard de prijs van deze vloerdelen.

Voor al deze partijen geldt dat er maar 1 beschikbaar van is, dus er geldt op=op. Wilt u een partij bekijken, reserveren of bestellen, neem dan altijd even contact met ons op. Dan controleren wij of deze er nog staat. Het kan zijn dat net een paar uur voor u iemand deze partij heeft gekocht. Dan komt u hier niets voor niets 🙂

Bekijk hier al onze outlet en restpartijen houten vloeren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *