Eiken houten vloer kant en klaar

Eiken visgraat vloer kant en klaar

Veel eiken houten vloeren zijn nog onbehandeld. U kunt dan zelf uw eigen kleur en afwerking kiezen. Dit is natuurlijk een groot voordeel, maar duurt wel iets langer en de prijs is vaak ook wat hoger. De vloer dan namelijk voor u speciaal in uw eigen gekozen kleur gekozen. Ook is de levertijd van deze vloeren langer. Wij leveren ook eiken houten vloer kant en klaar, dit zijn eiken houten vloeren die al kant en klaar afgewerkt. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor u snel een nieuwe houten vloer heeft. U kunt deze dezelfde dag hier nog komen afhalen.

Eiken visgraat vloer kant en klaar

Kant en klare afgewerkte eiken vloeren

Wij hebben verschillende kant en klare afgewerkte eiken vloeren in ons assortiment. Deze vloeren zijn dus al kant en klaar afgewerkt met invisible afwerking. U hoeft deze eiken vloer na het leggen dus niet meer af te werken met een olie of een lak. Dit is al van te voren gebeurt in de fabriek.

Dit heeft een aantal voordelen:

  • De vloer hoeft alleen gelegd te worden, dan bent u klaar – scheelt tijd
  • De vloer hoeft niet meer te drogen na het leggen, dus is gelijk te belopen. Handig als u snel moet verhuizen
  • Direct op te halen hier en snel te leggen, dus snel een nieuwe vloer.
  • Makkelijk zelf te leggen wat legkosten bespaart.
Visgraat eiken kant en klaar afgewerkt

Invisible afwerking eiken vloer

Invisible afwerking is een hele natuurlijke onzichtbare afwerking. Je ziet dus vrijwel niet dat de planken behandeld zijn. Dit geeft een hele natuurlijke en licht uiterlijk. De afwerking is in meerdere lagen aangebracht en is heel hard. Het is vergelijkbaar met een gelakte eiken vloer. Hierdoor heeft u weinig onderhoud aan de vloer en hoeft deze alleen maar gedweild te worden om schoon te maken. Het is niet nodig om de vloer nog tussentijds in de olie te zetten.

Wij leveren deze invisible afwerking bij 3 verschillende eiken vloeren:

Invisible gelakte eiken vloer
Invisible afwerking eiken vloer –
19 cm breed 14 mm dik
Invisible afwerking eiken vloer –
22 cm breed 14 mm dik
Visgraat invisible gelakte eiken vloer
Invisible afwerking visgraat vloer –
12,5 x 60 cm 15 mm dik

Prijzen en informatie, eiken vloer kant en klaar

Voor alle informatie over deze vloeren en de actuele prijs, kunt u hieronder op de knop klikken. Dan komt u terecht in onze webshop. Het is hier ook mogelijk om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. U ontvangt dan van ons geheel vrijblijvend een offerte inclusief extra materialen voor het leggen van de vloer.

Als u hiermee eens bent dan kunt u de vloer bij ons bestellen. U kunt deze dan direct bij ons afhalen of wij kunnen deze een aantal dagen later bij u leveren aan huis.