Aanbieding eiken vloer

aanbieding eiken vloer

Aanbieding eiken vloer

Elke maand hebben wij een speciale vloer van de maand. Dit zijn leuke vloeren voor een leuke aanbiedingsprijs. Elke maand varieert deze houten vloer, dus wees er snel bij mocht je deze graag willen hebben!

Vloer van de maand oktober 2018

Eiken vloer aanbieding

Deze maand is de vloer van de maand, een eiken lamelparket vloer. Deze eiken vloer heeft een gemiddeld aantal noesten en dit noemen wij ook wel B Rustiek. De plankbreedte is 18 cm breed.

De vloer is 16 mm dik lamelparket (4 mm eiken toplaag en 12 mm berken multiplex).

Berken multiplex is de best mogelijke onderlaag voor een lamelparket. Deze werkt het minste en is zeer geschikt voor vloerverwarming. Wil je graag het verschil weten in van de verschillende onderlagen, Lees dan deze pagina over het verschil in onderlagen.

eiken vloer aanbieding

Deze vloer hebben wij al voor u geloogd en daarna behandeld met witte olie. Eiken hout verkleurt altijd iets geler door invloed van zonlicht. Doordat deze vloer geloogd is gebeurt dit bijna niet en blijft het een hele lichte eiken vloer.

Wil je liever een andere kleur, bijvoorbeeld grijs of minder wit, dan is dit ook mogelijk. De vloer is in 4 verschillende kleuren af te werken.

Eiken vloer aanbieding

De vloer kost normaal €49,50/m2 en nu kunnen wij deze scherp aan u aanbieden voor €42,50/m2. Dit is een korting van wel 15%.  Zulke kortingen geven wij normaal nooit!

(prijs is inclusief btw, exclusief materialen en transport)

Interesse in deze aanbieding eiken vloer?

Benieuwd naar deze vloer? Kom dan langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. Deze vloer is op korte termijn leverbaar (binnen 1 à 2 weken). Hierdoor kan je snel genieten van je nieuwe vloer!