Vervolg – Prachtige nieuwe Showroom Rijnsburg

Houten vloer en tafel rijnsburg showroom

Zoals u al eerder kon lezen, zijn wij enthousiast over de nieuwe vestiging in Rijnsburg, naast Katwijk, op de Maessloot 2. Het gebouw is leuk ingedeeld en door de verschillende ruimtes en lichtinval kunnen wij ons helemaal uit leven om onze echte houten vloeren en tafels een mooi plekje te geven.

Kinderhoek

In onze showroom komen veel gezinnen met kinderen. Daarom is een leuke kinderhoek een vereiste. Twee kasten die in het pand aanwezig waren zijn geverfd en de vakken konden met houten speelgoed worden gevuld. Wat oude kussens vormen een gezellig hoekje en een praktische verouderde eiken vintage vloer in de kleur Lavenham met lak afwerking vormt de basis voor de allerkleinsten. In het pand stonden nog wat fel gekleurde grote eenden die een fleurig aanvulling zijn.

Begane grond

De aanvoer van hout wisselt  en wij vinden het belangrijk om alles actueel te houden. Op de licht grijze gietvloer beneden, met vloerverwarming, wilden wij graag wisselende opstellingen kunnen maken. We hebben vakken aan de zijkant gemaakt met alle actie houten vloeren die we voor scherpe prijzen kunnen leveren en kleuren naar wens van de klant. In het midden van de ruimte hebben we een soort vloerkleden van hout bedacht. We kunnen deze aan elkaar leggen en ook uit elkaar. Op de karpetten staan de tafels met eetkamerstoelen. Met accessoires hebben we het geheel gestyled. Hier zijn wij nog elke dag heel blij mee. We kunnen zo met seizoenswisselingen of assortiments- aanpassingen dit eenvoudig aanpassen zodat we altijd actueel zijn.

Houten vloer en tafel rijnsburg showroom

Massieve houten vloeren

Fairwood verkoop nog steeds massief eiken planken van 20 mm dik. Ook deze kregen een plekje in de showroom. Immers er zijn veel klanten die verbouwen en enkele planken nodig hebben als aanvulling. Maar de laatste jaren is de meeste vraag naar lamelplanken met meerlaags- berken multiplex onderlaag, omdat deze geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming.

Kleuren Houten vloeren en Tafels

De grote wand waar wij de oliekleuren en lak kleuren kunnen laten zien is erg inspirerend.. We kunnen deze kleuren samples pakken en bij andere vloeren en tafels houden. Ook kunnen we ter plaatse bij een balie met alle oliekleuren stalen maken en dit meegeven zodat u thuis ook een goed idee heeft of dit de juiste tint en kleur is die u gaat kiezen. Kleuren zijn moeilijk te onthouden, daarom is een kleurenstaal heel handig.  Wij willen immers een advies op maat geven wat bij u past.

Onze showroom bezoeken?

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Dinsdag t/m vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Adres: Maessloot 2A, 2231 PX Rijnsburg

U kunt zo bij ons binnen lopen zonder afspraak. Wij zijn altijd met voldoende collega’s aanwezig om u uitgebreid te helpen en offertes en kleurenstalen te maken.

Wij zien u graag!