Goedkope visgraat vloer

Eiken parket vloer Fairwood

Bent u opzoek naar een goedkope visgraat vloer, van echt hout? Dan moet u bij ons zijn! Elke dag verkopen wij meer dan 5 visgraat vloeren aan klanten. Hierdoor zijn wij één van de grootste leveranciers in Nederland voor het verkopen van houten vloeren en visgraat vloeren. Wij verkopen zowel aan particulieren als bedrijven.

Waarom zijn onze visgraat vloeren goedkoop?

Wij kopen onze visgraat vloeren direct in bij de hout schaverijen. Hierdoor hebben wij rechtstreeks contact over de beste partijen hout en scherpe prijzen. Het kan zelfs zo zijn dat als u ergens anders een visgraat vloer koopt, dat deze hier ooit gekocht is. Door onze grote opslag loodsen kunnen wij veel hout opslaan en kopen op de juiste tijd. Het voordeel voor u is, dat u een scherpe lage prijs betaalt voor een kwaliteit goed product. Ook is de vloer direct leverbaar, omdat deze bij ons op voorraad staat. Win-Win dus.

Eiken parket vloer Fairwood

Veel keuze in goedkope visgraat vloeren

In ons assortiment hebben wij veel verschillende maten en kwaliteit visgraat vloeren. Bij kwaliteit bedoelen wij het aantal noesten in de plank. Zo leveren wij hele rustieke en verouderde visgraat vloeren, maar ook hele strakke moderne visgraat zonder noesten. Deze vloeren geven een totaal andere uitstaling aan uw vloer.

Ook heeft u keuze in verschillende maten. Wij leveren visgraat in de maten 10 x 50 cm, 12 x 60 cm, 14 x 70 cm, 15 x 60 cm, 15 x 75 cm en 16 x 80 cm in lamelparket. Lamelparket is een speciale plank die zeer geschikt is om te leggen bij vloerverwarming, omdat het weinig werkt. Doordat de onderlaag al onder deze plank zit, zijn de legkosten ook laag ten op zichten van een traditionele visgraat tapis vloer. Mocht u liever een traditionele visgraat tapis vloer willen dan kunnen wij deze uiteraard ook leveren.

Visgraat invisible afwerking
Kant en klaar visgraat in invisible afwerking – maat 12,5 x 60 cm
Vintage visgraat vloer
Zeer rustieke en verouderde visgraat vloer – maat 12,5 x 60 cm of 15 x 75 cm
Klikvisgraat eiken vloer
Klikvisgraat vloer – Speciale visgraat vloer om zwevend te leggen

Leggen van goedkope visgraat vloer

Visgraat houten vloeren worden vrijwel altijd verlijmd gelegd. Ze worden dan rechtstreeks verlijmd aan de ondervloer. Hierdoor liggen ze goed vast en kan het patroon niet verschuiven. Echter maakt dit een visgraat vloer ook duurder. Het leggen is moeilijker zelf te doen en wordt vaak uitgevoerd door een parketlegger. Dit betekent dat er nog legkosten bij komen.

Maar… wij hebben ook een speciale klikvisgraat houten vloer. Deze visgraat heeft een speciaal klik verbinding waardoor de klikvisgraat zwevend gelegd kan worden. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Makkelijker zelf te leggen – geen legkosten, waardoor u veel geld bespaart.
  • Geschikt om te leggen in appartement. In veel appartementen mag er niet worden gelijmd
  • Geschikt voor huurhuizen, omdat je de vloer er later uit kunt halen
  • De visgraat vloer is mee te nemen als u verhuist.
Eiken vloer hardwaxolie

Prijzen goedkope visgraat vloeren

Voor meer informatie over alle beschikbare maten en prijzen van onze visgraat vloeren, verwijzen wij u graag naar onze webshop. Hier kunt u alle informatie vinden en kunt u ook vrijblijvende offertes aanvragen.

U bent ook van harte welkom in onze showroom om alle vloeren te komen bekijken.