Eiken vloer 20 mm dik

Wat is de hoogte van een massieve eiken vloer?

Massieve eiken houten vloer bestaan uit helemaal hout, het is dus 100% eiken hout.

Deze planken worden vrijwel altijd in eiken vloer 20 mm dik gemaakt.

massieve eiken vloeren

Dit doen ze omdat het hout anders de neiging heeft om te gaan werken, schotelen, krom trekken etc. Door de planken dikker te maken blijven deze rechter en blijven ze goed in uw huis liggen.

Veel bedrijven zijn overgestapt op alleen lamelparket eiken vloeren. Deze zijn dunner en hebben minder eiken hout (3 of 4 mm toplaag) hierdoor zijn de planken goedkoper. Wij hebben ervoor gekozen om beide aan te blijven bieden, zo kunt u bij ons massieve planken kopen maar ook lamelparket. Beide planken hebben natuurlijk zijn voor- en nadelen.

eiken vloer 20 mm dik

Ze leggen al honderden jaren massieve planken, dus deze kunnen gewoon heel goed in uw huis gelegd worden.

Massieve eiken vloer 20 mm dik

Onze massieve eiken vloer 20 mm dik, leveren wij in verschillende breedtes (van 12 t/m 24 cm breed). Daarnaast zijn er ook veel verschillende kwaliteiten leverbaar. U kunt kiezen voor een rustieke vloer met noesten en scheuren die heel robuust is, of een gemiddelde kwaliteit met een gemiddeld aantal noesten of juist een hele rustigere vloer met weinig noesten.

Bent u benieuwd naar de verschillende kwaliteiten, mogelijke breedtes en prijzen, dan nodigen wij u van harte uit om in onze showroom langs te komen.

Wilt u graag van te voren al een vrijblijvende prijsopgave ontvangen, dan kunt uw gegevens invullen en dan sturen wij u een vrijblijvende offerte per mail toe.

eiken vloer uitkiezen