Visgraat eiken vloer

Visgraat vloer

Visgraat is helemaal in! In elk woonblad ziet u tegenwoordig wel een visgraat vloer.

Naast dat het helemaal in is, is het natuurlijk ook heel erg mooi.

Vroeger werd het alleen in traditionele oude herenhuizen gelegd in een kleine maat. De vloer was toen heel klassiek en afgewerkt met een band en bies rondom het hout. Het hout was heel rustig en had bijna geen noesten. Ook de kleur was vaak een warme gele kleur.

visgraat eiken vloer
traditionele visgraat vloer

Visgraat van nu!

Nu zijn er ook andere maten en kwaliteiten mogelijk. Bijvoorbeeld hele brede, grote maten van 14 x 70 of 16 x 80 cm. Maar ook is er nu visgraat met meer noesten en de vloer heeft dus een rustiek uiterlijk.

Er zijn dus tegenwoordig heel veel verschillende ruimtes waar visgraat goed gelegd in kan worden.

walvisgraat

Wij kunnen u in onze showroom uitgebreid advies geven over welke maat en kwaliteit mooi bij u is. Onze collega’s in de showroom hebben een goed idee over in welke ruimte, welke maat het mooiste is!

Ook is het leverbaar voor op vloerverwarming. Wij kiezen dan vaak voor speciale lamelparket planken. Deze kan rechtstreeks op de vloer verlijmd worden.

In sommige woningen is het niet mogelijk om een vloer te verlijmen of wilt u kosten besparen en de vloer zelf leggen. Wij hebben dan ook een speciale visgraat die zwevend gelegd kan worden. Deze vloer is makkelijker zelf te leggen dan de traditionele of lamelparket variant. Ook kan deze in appartementen worden gelegd waar u moet voldoen aan een 10 dB geluidsreducerende norm.

Uitgebreid advies gesprek

Bij het kopen van een visgraat komt er veel advies kijken, wij nodigen u daarom van harte uit in onze showroom om de mogelijkheden te komen bekijken. Wij kunnen dan een vrijblijvende prijsopgave voor u maken.

eiken vloer kopen

Bij een verlijmde visgraat komt u gelegd en al uit vaak tussen de €100,00/m2 – €130,00/m2 inclusief btw. Maar dit is afhankelijk van uw wensen, ruimte, ondervloer en hoeveelheid noesten van de vloer.

Ook extra opties zoals een band en bies, staande friezen, etc hebben invloed op deze prijs. Daarom maken wij graag in onze showroom een vrijblijvende offerte voor u naar uw wensen.

Naast de keuze voor de visgraat eiken vloer en ondervloer is de kleur ook heel belangrijk. Wij besteden hier altijd veel tijd aan om samen met u proefstalen te maken voor kleuren. Deze kleuren kunt u mee naar huis nemen om thuis te bekijken in uw ruimte en bij uw meubelen.

Kleuren eiken vloer
proefstaal kleuren eiken vloer