Prijzen eiken vloer

Prijzen eiken vloer

Bij het kopen van een eiken vloer heeft u verschillende materialen nodig, natuurlijk de plank zelf. Maar ook vaak materialen voor het leggen, voor de afwerking (olie, lak of hardwaxolie), plinten en legkosten. Al deze kosten samen maken de prijs voor de eiken vloer.

eiken vloer uitkiezen
prijzen eiken vloer

 

Zoals u kunt lezen op deze site zijn er verschillende soorten eiken vloeren, massief, lamelparket en tapis.

Al bij al best wel een ingewikkeld plaatje waar wij u graag advies bij geven.

Wij maken daarom ook onze offerte altijd voor u op maat.

 

Indicatie prijzen eiken vloer

Om u een indicatie aan te geven verkopen wij onze eiken planken al vanaf €36,95 per vierkante meter (exclusief materialen en inclusief vervoer).

Wij hebben voor elk budget vloeren, van goedkopere eiken planken met noesten tot hele dure en strakke planken met vrijwel geen noesten. U heeft ook de mogelijkheid om bij ons alleen de planken af te nemen en verder zijn alle materialen daarbij optioneel. Zo kunt u zelf samenstellen wat u bij ons af wilt nemen.

Ook hebben wij de mogelijkheid om alles voor u te verzorgen inclusief het leggen van de vloer.

 

Offerte eiken houten vloer?

Mocht u graag een prijsindicatie willen ontvangen, dan vragen wij u onderstaand formulier in te vullen of uw wensen te mailen naar info@fairwood.nl. U heeft dan vast een indicatie voordat u bij ons langs komt.

Een houten vloer is een dure aankoop waar u veel jaren mee moet doen, dus vinden wij het belangrijk om u goed en uitgebreid advies te geven! U kunt dan meerdere opties met elkaar vergelijken en de beste keuze maken waar u jarenlang plezier van heeft!