Zwarte vlek in eiken vloer, wat te doen?

doorFairwood

Zwarte vlek in eiken vloer, wat te doen?

Ohnee een zwarte vlek in eiken vloer, wat kunt u hier aan doen?

Een klant van ons kwam pas in paniek naar ons toe. Zij hadden net een nieuwe eiken vloer liggen en er zat een zwarte vlek in de vloer. Iedereen die langskwam in het nieuwe huis viel het gelijk op. Dit vond ze niet leuk dat iedereen alleen de vlek zag en niet haar nieuwe dure eiken vloer. Ze vroeg aan ons of hier iets aan te doen is.

zwarte vlek in eiken vloer

Het is goed om te weten waar de zwarte vlek eiken vloer van komt.

Komt het van rubberen schoenzolen dan kunt u dit heel makkelijk met een schoon gummetje weg halen.

Maar ergere vlekken zoals van een lekkende bloempot, urine van een huisdier zoals hond of kat, roest of metaal zijn moeilijker weg te halen.

Onze leverancier WOCA heeft hier iets op bedacht. Zij hebben een neutralizer ontwikkeld. Deze verwijdert de zwarte vlek in eiken vloer heel gemakkelijk. Alle vlekken met een reactie met looizuur in het eiken hout kunnen hier mee weggehaald worden.

U sprayt dit op de vlek  en laat het 30-60 minuten inwerken. Daarna kunt u dit met een vochtige doek met water schoonmaken. Eventueel kunt u het nog een keer herhalen.

Naderhand kunt u de vloer weer schoonmaken met het normale onderhoudsmiddel dat bij uw vloer hoort.

De klant heeft dit uitgeprobeerd en de zwarte vlek in eiken vloer is verdween! Ze was heel blij met dit middel en niemand ziet nu meer de plek waar ooit deze lelijke zwarte vlek in het hout heeft gezeten. Echt een aanrader dus.

Het middel kunt u in onze webshop kopen.

zwarte vlek in eiken vloer

Over de auteur

Fairwood administrator

Fairwood houten vloeren heeft alles op het gebied van eiken vloeren, legmaterialen en afwerkingen voor houten vloeren. Daarnaast leveren wij ook massief houten tafels en leuke accessoires! Kortom bij ons bent u helemaal op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van interieur in combinatie met hout.

Geef een reactie