Massieve eiken vloer

Massieve eiken vloer

Massieve eiken vloeren bestaan voor 100% uit puur natuurlijk echt eiken. Door de jaren heen hebben massieve eiken vloeren bewezen perfect te zijn om te gebruiken als houten vloer in een interieur.

massieve eiken vloeren

Een massieve eiken vloer is 20 mm dik en hierdoor heeft deze plank een lange levensduur, vaak meer dan honderden jaren. Massieve vloeren zijn namelijk door de dikte meerdere keren te veranderen van kleur en afwerking, ze kunnen meerdere keren geschuurd worden.

De planken zijn leverbaar in diverse kwaliteiten en breedtes, van 12 t/m 26 cm. Standaard is de breedte 18 cm of 22 cm, maar wilt u liever een bredere vloer dan kunnen wij deze voor u laten maken.

Verschillende kwaliteiten massieve eiken vloer

Massieve eiken vloeren zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten:

massieve eiken vloer kwaliteiten

  • Grof en Stoer

Deze kwaliteit is een leuke stoere robuuste vloer. De vloer heeft noesten en scheuren en is heel levendig. Deze kwaliteit wordt ook vaak gebruikt voor verouderde vloeren. Ook wordt deze veel gekozen in boerderijen of juist al contrast in een straks interieur met een levendige rustieke vloer. De noesten en scheuren zijn open geven de vloer echt een rustieke robuust uiterlijk. Wilt u liever de noesten gevuld hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk en wordt dit na het leggen gevuld.

Prijs vanaf € 44,17/m2 inclusief btw, onbehandeld en exclusief materialen.

rustieke robuuste eiken vloer

  • Zagerij Mix

Zoals de naam al zegt is dit een mix van de zagerij. De planken hebben een gemiddeld aantal noesten en zijn toch levendig, maar niet al te rustiek, zoals grof en stoer, waarbij u hele grote noesten heeft. Deze eiken vloer is uitstekend te kiezen voor een nieuwbouw huis of strakker huis.

Prijs vanaf € 58,70/m2 inclusief btw, onbehandeld en exclusief materialen.

Eiken vloer massief

  • Licht rustiek

Deze kwaliteit eiken vloeren heeft kleine noesten. De planken zijn net weer rustiger dan de kwaliteit zagerij mix, maar zijn wel net wat kleiner. Ook zijn de kleurverschillen bij deze vloer minder waardoor het een rustigere vloer is.

Prijs vanaf € 72,00/m2 inclusief btw, onbehandeld en exclusief materialen.

Eiken vloer massief kleine noesten

  • Geselecteerd

Deze kwaliteit heeft vrijwel geen noesten en is heel erg rustig. Af en toe zit er een kleine noest in het hout, want het blijft natuurlijk een natuurproduct. Maar verder is het hout heel rustig. Deze vloer is uitstekend te kiezen als u een strak interieur heeft en dan past deze mooi in het geheel. Omdat deze vloer heel rustig is, komt dit ook van hout waar bijna niets in heeft gezeten. Deze kwaliteit is daarom schaarser dan als er een noest of kleurverschil in het hout zit. Hierdoor is de beschikbaarheid en prijs van deze vloer altijd op aanvraag.

Lamelparket is deze kwaliteit is wel altijd uit voorraad leverbaar.

massieve eiken vloer geselecteerd zonder noesten

Waarom een massieve houten vloer kopen bij Fairwood?

In onze grote showroom in Tiel hebben wij veel grote voorbeelden van deze kwaliteiten op de grond liggen. Zo kunt u goed zien welke kwaliteit u het mooiste vindt!

Ook zijn deze massieve eiken vloer af te werken in heel veel verschillende kleuren. Als enige in Nederland mengen wij de kleur speciaal voor u en kunnen wij de vloer voor u in deze kleur afwerken in onze eigen werkplaats.

Bent u geïnteresseerd in 1 van deze kwaliteiten, kom dan vrijblijvend bij ons langs of neem contact met ons op. Wij maken dan een op maat gemaakte prijsopgave voor u inclusief materialen, bezorgen en eventueel leggen van de vloer.

Kleuren eiken vloer