Over ons

Eiken vloer Fairwood

Op zoek naar een mooie duurzame eiken vloer, waar u jarenlang plezier van heeft?

Kom dan is vrijblijvend kijken in onze grote showroom in Tiel.

Openingstijden Contact Onze voordelen

Fairwood

Fairwood houten vloeren en houten tafels is een specialist op het gebied van eiken vloeren. Wij zijn een echt familiebedrijf dat werkt met 3 generaties familieleden. Al 15 jaar helpen wij elke dag klanten met plezier om de beste keuze te maken voor een eiken vloer in hun nieuwe huis en interieur.

eiken vloer showroom
Eiken vloeren kopen
Grenen houten vloer
Visgraat eiken vloer

eiken vloer fairwood

Specialist in eiken vloeren

Door onze eigen inkoop van onze eiken vloeren, weten wij precies wat wij inkopen. Hierdoor zijn ook de levertijd vaak kort en hebben wij veel uit voorraad leverbaar. Door onze grote voorraad loods heeft u ook de mogelijkheid om een partij eiken vloer te bekijken in ons magazijn, zodat u precies weet wat u krijgt.

In onze eigen werkplaats kunnen wij de vloer voor u bewerken in diverse lak en olie kleuren.

Als enige in Nederland hebben wij een eigen kleuren menghoek in onze showroom. Hier maken wij proefstallen voor klanten en ontvangt u een stukje hout mee in de kleur die u mooi vindt. Wij hebben circa 30 vaste kleuren die wij ook nog voor u kunnen mengen, zo maken wij de kleur voor u helemaal op maat. Dit is echt uniek in Nederland, omdat bij veel houten vloeren zaken u maar uit een aantal vaste kleuren kunnen leveren. Dus bent u opzoek naar een bijzondere kleur voor uw eiken vloer dan bent u van harte welkom in onze showroom.

Kleuren eiken vloer
Kleur kiezen eiken vloer

Zoals de naam al zegt (Fairwood) – ‘eerlijk hout’ verkopen wij hout dat goed gekapt is. Met diverse keurmerken zoals FSC en PEFC verkopen wij ons hout. Daarnaast is onze Fairwood Bio-oil ook een olie die gemaakt wordt van duurzame natuurlijke lijnzaadolie. En zitten er in deze olie geen oplosmiddel of rare chemische middelen in.

Duurzame eiken vloer olie

Partij eiken vloeren bekijken in ons magazijn:

Doordat wij bijna al ons hout uit voorraad leveren hebben wij veel partijen in ons magazijn staan. U heeft dan bij ons de mogelijkheid om de partijen hout te bekijken in ons magazijn. Zo weet u van te voren wat u kunt verwachten en heeft u geen verassingen achteraf.

eiken vloer uitkiezen

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom dan vrijblijvende langs in onze showroom.

U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt zo binnen lopen.