Eiken houten vloeren

Eiken houten vloeren zijn de meest gekozen houten vloeren. Eiken is ontzettend populair. Maar in eiken zijn ontzettend veel mogelijkheden, zoals een keuze in het aantal noesten, breedte van de plank, massief of lamelparket, of juist visgraat parket. Naast deze keuzes over de plank kan de vloer ook worden afgewerkt met olie, Hardwax olie of lak.

Met deze site willen wij u graag wegwijs maken met alle verschillende mogelijkheden met eiken vloeren, om de keuze wat makkelijker te maken voor u.

Fairwood houten vloeren en tafels

Wij zijn één van de grootste leveranciers van houten vloeren in Nederland. In Tiel hebben wij een grote showroom van meer dan 1500 m2. Daarachter zijn 3 grote loodsen met voorraden. Hierdoor kunnen wij snel hout aan u leveren en werken wij dit ook af in onze werkplaats.

Daarbij helpen wij u graag in onze showroom met eerlijk en persoonlijk advies. Wij kunnen u goed advies geven over welke kwaliteit en planksoort u kunt nemen en zullen ook aangeven als wij vinden dat iets niet bij u past, zoals bijvoorbeeld bepaalde afwerkingen van olie of lak. Dit is altijd persoonlijk en wij kunnen hier u goed over informeren. Zo maakt u een goede keuze voor de houten vloer die het beste bij u past!

Ons hout is veelal gecertificeerd hout en wij werken met keurmerken zoals FSC en PEFC. Ook de Fairwood olie die wij gebruiken is 100% duurzaam en heeft geen oplosmiddelen. Hierdoor is deze goed te gebruiken voor u, bij kinderen en huisdieren.

U bent van harte welkom in onze showroom om is langs te komen voor een advies gesprek en een vrijblijvende prijsopgave! U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt u bij ons binnen lopen.

CORONA UPDATE:

Door het corona virus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Daarom hebben wij besloten onze showroom te sluiten tot nader bericht. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te beschermen. 

Wij zijn wel per telefoon (0344-640035) en mail (info@fairwood.nl) te bereiken. Informatie, aanvragen en vrijblijvende offertes kunnen per wij per mail naar u toesturen. Producten kunt u via onze webshop (fairwoodwebshop.nl) bestellen, deze worden nu gewoon uitgeleverd. De leveringen gaan ook gewoon door.

Wij hopen u natuurlijk snel weer in onze showroom te kunnen ontvangen!