6 redenen om een Canadees Hard maple vloer te kiezen.

doorFairwood

6 redenen om een Canadees Hard maple vloer te kiezen.

Naast eiken vloeren leveren wij ook Canadees Hard Maple vloeren.

Maple is een mooie rustige houtsoort met vrijwel geen noesten en heeft een hele rustige nerf tekening. Het hout heeft een Scandinavische uitstraling en past goed in moderne interieurs.

Hier 6 redenen om een Canadees Hard Maple vloer te kiezen:

Canadees hard maple

  1. Maple uit Canada is een lichte blonde houtsoort met een gesloten nerf structuur. Prachtige houtsoort wanneer een lichte vloer is gewenst waarop meubelen  mooi tot zijn recht komen.
  2. Om de blonde tint te behouden is een olie met een beetje wit pigment of een matte lak die de kleur behoudt een afwerking die er mooi bij past.
  3. Het is een harde houtsoort en komt uit een gebied waar de boom langzamer groeit.
  4. Zoals met veel natuurproducten zoals koffie, wijn en chocola geldt bij hout ook dat de omstandigheden van het land van herkomst de kwaliteit bepalen. In Canada groeit het hout langzamer en wordt harder ook is het hout blonder dan Europese esdoorn.

In een jaar de prachtige tinten van het blad

  1. Meubelen komen hier mooi op uit omdat de vloer geen aandacht vraagt goede combinatie met noten en kersen of koloniale meubelen.
  2. unieke vloer Fairwood selecteert de partij hout uit op bruin Maple met bruinkern wat uit het midden van de boom komt en verkleuringen heeft en op blanke Maple de rustige lichte planken van de buitenkant van de stam.. Natuurlijk is het mooi als je aan de blank Maple vloer kunt zien dat het een echte houten vloer is. Dus een heel klein noestje of een klein kleurverschil is toegestaan.

Zoals de Canadezen zelf zeggen:

“Hard Maple from Canada is, strong and reliable, durable and with a wonderful texture. Canadian Hard Maple will meet your highest expectations”

Kijk hier voor meer informatie over Hard Maple vloeren.

Over de auteur

Fairwood administrator

Fairwood houten vloeren heeft alles op het gebied van eiken vloeren, legmaterialen en afwerkingen voor houten vloeren. Daarnaast leveren wij ook massief houten tafels en leuke accessoires! Kortom bij ons bent u helemaal op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van interieur in combinatie met hout.

Geef een reactie